facebook

Ook jij bent in staat te ontdekken wat je écht wilt doen om vervolgens je hart te gaan volgen!

Wil jij gaan ontdekken wat ‘het’ is dat jij het allerliefst wilt doen?

Ben jij er klaar voor om te gaan doen wie jij bent en waar je écht blij van wordt?

Of wil jij juist jouw huidige werk blijven doen maar dan op een manier die veel beter bij je past?

Wil jij meer JOY in je leven en carrière creëren maar weet je niet hoe je dit kunt doen of durf je nog niet?

Wil jij minder piekeren en in je hoofd zitten en wil je meer leven en werken vanuit je gevoel?

Heb je al een idee van wat het is dat jij het liefst wilt doen en wil je ontdekken of dit het écht is? 

Ben jij er klaar voor om vanuit vertrouwen jouw volgende stap te gaan zetten?

Jij bent er helemaal klaar voor jouw ruimte in te nemen en jouw dromen waar te maken. Je verlangt er naar om zoveel mogelijk mensen te gaan helpen met dat wat jij het allerliefste doet. Je weet alleen nog niet zeker wat ‘dit’ dan moet zijn of je hebt een vermoeden, maar van het idee alleen al krijg je het benauwd omdat het totaal anders is dan wat je nu doet. Toch voel je heel duidelijk dat je op onderzoek uit wilt gaan. Je wilt niet wachten met jouw ‘mooiste leven’ leven tot je straks met pensioen gaat. Jouw stemmetje fluistert je keer op keer in dat jij iets anders wilt dan wat je nu doet en je bent er klaar voor jezelf serieus te gaan nemen. Herken je dit? Dan is deze workshop ‘Ready for change’ dé oplossing voor jou!

Hoe mijn methode is ontstaan:

Ik ben nu zo’n 20 jaar actief bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. De laatste 10 jaar ben ik werkzaam in het bedrijfsleven, altijd in functies waarin het coachen en helpen ontwikkelen van anderen een grote rol speelde. Ik heb vele mensen helpen ontdekken wat zij het liefste willen doen en hoe zij dit kunnen gaan realiseren. Pas toen ik de stappen, die ik intuïtief elke keer met mijn coachees doorliep, ging toepassen voor mezelf, durfde ik de stap te nemen om mijn life long dream, mijn eigen bedrijf waarin ik dat doe wat ik het allerliefst wil doen, in de wereld te zetten. Dit is een eenvoudig stappenplan dat je helpt om het lef te kweken wat je nodig hebt zodat jij in de actie gaat maar waarbij je elke actie neemt vanuit verbinding met jezelf.

Zet nu de stappen die er voor gaan zorgen dat ook jij elke dag gaat DOEN wie jij werkelijk BENT!

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Wat je tijdens deze workshop gaat leren is van grote waarde. Je maakt opnieuw contact met jouw gevoel en je krijgt vele nieuwe inzichten in jezelf, jouw kwaliteiten en jouw dromen. Ik geloof dat je het meeste leert door te ervaren, dus we gaan deze middag vooral veel in de actie. Neem pen en papier mee, want naast doen krijg je veel waardevolle kennis en knowhow mee die jou helpen ook na de training jouw verandering door te zetten. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Deze ‘Ready for Change’ workshop zal je veel herkenning, inspiratie en nieuwe inzichten geven. Je gaat naar huis met een heleboel ideeën die jij om kunt zetten in geïnspireerde acties zodat jij je hart gaat volgen.

Spreekt deze workshop jou aan? 

Meld je dan aan via de button hieronder.

Waarom zou je niet willen komen?

Q
Je blijft liever doen wat je nu doet, want dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.
Q
Je wilt helemaal niet weten wat het is waar jouw hart sneller van gaat kloppen; het idee dat jij jouw passie gaat ontdekken of benutten, dat spreekt je totaal niet aan.
Q
Je bent tevreden met hoe het nu gaat en je voelt geen behoefte naar meer geluk in jouw werk.
Q
Je bent al heel goed in staat om je eigen keuzes te maken en volledig te gaan voor waar jij blij van wordt zonder dat jij je laat leiden door jouw loyaliteit naar anderen.

Succesvolle mensen die leven vanuit hun hart hebben bijna allemaal een coach die hen helpt en inspireert.

Waarom jij nog niet?

Wanneer is deze ‘Ready for Change’ workshop dé beste stap die jij nu kunt nemen?

Als jij meer inzichten wilt in wie jij bent, wat jij wilt en wat jouw talenten zijn, zodat jij vanuit dit heldere weten kunt gaan doen waar jij blij van wordt.
Als jij meer zelfvertrouwen wilt zodat jij jouw eigen keuzes durft te gaan maken.
Als jij bereid bent om je dromen en verlangens te ontdekken zodat jij deze kunt gaan realiseren.
Als jij bereid bent om te investeren in jezelf en in jouw droom. Je weet dat je zonder actie geen reactie krijgt. Het gaat om tijd, geld en lef of een combinatie van deze drie. Maar jij weet diep van binnen dat jij en je dromen dit waard zijn!
Als je wel wilt, maar het ook spannend vindt om deze stap te gaan nemen. Juist dan is dit dé workshop voor jou. Jouw intuïtie zegt al ja en jouw hoofd zit nog in de ‘ja, maar…’. Maar jij gelooft in het stretchen van jezelf en je doet het anyway, want jouw groei ligt tenslotte buiten jouw comfortzone.

Leuk je te ontmoeten!

Als perfectionista pur sang ben ik enorm bekend met de ‘ja, maar…’ en heb ik al vaak meegemaakt dat mijn ‘mitsen, maren, angsten en onzekerheden’ mij blokkeerden. Al dit denken zorgde er niet voor dat ik verder kwam, sterker nog, het hield me tegen en maakte dat ik niet in beweging durfde te komen. Gelukkig is dit nu veranderd. Ik heb geleerd hoe ik vanuit mijn hoofd weer bij mijn gevoel kon komen. Ik weet nu wat ik het liefste wil doen en wat ik kan en mijn ‘waarom’ is groot. Dit maakt dat ik mijn eigen bedrijf gerealiseerd heb. Met als mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen alleen nog maar beslissingen te nemen waar zij blij van worden. Dat doe ik door hen te helpen uit hun hoofd te komen, weer te gaan voelen en ontdekken wat het is dat zij het liefste zouden willen doen. Ik geloof in ‘Practice what you preach’. Het is voor mij belangrijk om mezelf elke dag te blijven ontwikkelen zodat ik een steeds echtere versie van mezelf wordt en ik andere vrouwen kan helpen in hun proces. Ik houd van gezelligheid, ik kan goed luisteren, mooie verhalen uitwisselen inspireert me en ik ben gek op leren. Ik ben lief, ik kan goed voelen maar ik weet waar ik voor sta. Ik houd van sushi en chocolade en ben gek op de Engelse taal. Wellicht heb je hier en daar al wat Engelse woorden gespot op deze site. Ik vind het lastig als mensen niet openstaan voor zelfreflectie en zij zich vaak een slachtoffer voelen van situaties. Herken jij jezelf hierin en vind jij dit maar wat comfortabel, dan ben ik waarschijnlijk niet de beste coach voor jou. Maar ben jij bereid eerlijk naar jezelf te zijn en voel jij diep van binnen dat jij ook jouw mooiste leven wilt gaan leven waarin jij de beste versie van jezelf bent? Dan ontmoet ik je heel graag!

Wat zeggen anderen over een workshop van Nicole:

Ik vond de workshop ‘Ready for Change’ super leuk en ik heb er veel aan gehad. Ik heb nu een concrete droom! Ik liep al een tijdje met vragen als wat wil ik nou eigenlijk, wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik naar toe. Tijdens de workshop ben ik minder aan het denken geweest en veel bewuster gaan voelen. De workshop heeft mij inzicht gegeven hoe ik beter kan voelen wat goed voor mij en is en wat niet en waar ik blij van word en waarvan niet. Het is heel prettig om even een stap te zetten buiten je dagelijkse gang van zaken en anders naar de dingen te kijken. Ingrid Riemersma

HR - Adviseur

De workshop ‘Ready for Change’ was echt een cadeau voor mezelf. Een fijne, inspirerende middag met mooie vrouwen. Ik had me opgegeven omdat het lichtelijk chaos was in mijn hoofd, heel veel ideeën, maar waar te beginnen? Door de vragen die Nicole stelde kwam ik steeds dichterbij hetgeen ik hier wil brengen en het gaf me weer een zetje om aan de slag te gaan. Super waardevol en ik kan je echt aanraden om deze workshop te volgen. Als je chaos hebt zoals ik, wanneer je nog niet weet wat je wilt of als je gewoon een inspirerend middag wilt. Nicole bedankt! Marjolijn van Beek

Paardencoach Core Spirit

Praktische details:

Informatie workshop:

Zaterdag 11 mei 2019

Tijd: 13:00 – 17:00 uur

‘De inspirerende ontmoetingsplek’ te Doorn

Goed te bereiken met OV

Jouw investering voor deze middag bedraagt € 35,-  

Waar wacht je op?

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer vandaag nog jouw plek!