facebook

3-daagse Training
‘Make it Happen’

Wil jij jouw hart gaan volgen en gaan doen waar jij voor geboren bent?

Ben jij moe van jouw huidige baan en weet je diep van binnen dat dit het niet is voor je?
Vraag jij je de laatste tijd steeds vaker af hoe lang je dit nog volhoudt?
Gaat jouw hoofd soms zo in de piekermodus dat je niet meer weet hoe hieruit te komen?
Wil je wel in de actie gaan maar gebeurt er niets omdat je niet weet wat jouw volgende stap is?
Zou jij willen dat jij het lef had om vaker jouw gevoel te volgen of om te zeggen wat jij echt vindt/wilt tegen anderen?

Durf jij te kiezen voor jezelf?

Als je blijft doen wat je nu doet, dan wordt al het denken in combinatie met jouw loyale werkmentaliteit je vanzelf teveel.

En dit hoeft niet!

Laat mij jou helpen.

Over mij:

Mijn naam is Nicole Engels (1983) en ik help vrouwen meer zelfvertrouwen op te bouwen zodat ze opnieuw kunnen leven vanuit inspiratie en ik help hen te ontdekken wat het is dat zij het allerliefste willen doen. Ik zeg opnieuw, want er was een tijd vroeger, toen je klein was dat je dit al deed. Toen jij je niets aantrok van wat mensen van jou vonden en dat jij alleen maar deed waar jij blij van werd. Hoe ver moet jij daarvoor terug in jouw leven?

De laatste 20 jaar is persoonlijke ontwikkeling een ‘way of life’ geworden voor mij. Mijn eigen ervaringen, mijn studie psychologie, mijn coachingopleiding en de vele seminars, trainingen, eigen coaches en honderden boeken van grote voorbeelden en goeroes hebben bijgedragen aan mijn kennis over menselijk gedrag. Alle trainingen en coachinggesprekken die ik zelf gegeven heb, leren mij een lijn te zien in waarom wij mensen doen wat wij doen. Maar ze maken mij vooral nog meer bewust van het feit dat iedereen uniek is. Ik heb ontdekt, dat doen wat je echt leuk vindt, voor veel mensen een groot thema is en dat ik er veel energie van krijg om mensen te helpen hier hun antwoord op te vinden.

De training

Mijn doel van de training is om een hardwerkende vrouw zoals jij te helpen ontdekken of te helpen gaan doen wat jij het liefste zou willen. Zodat jij weer loyaal wordt naar jezelf en jouw dromen, in plaats van dat te blijven doen wat je doet vanuit veiligheid of jouw loyaliteit naar iemand anders. Weten wat je wilt helpt jou om meer ruimte voor jezelf in te kunnen nemen. Ruimte om keuzes te maken, ruimte om aan te geven bij anderen wat jij wilt en wat jij nodig hebt. Zodat jij een leven creëert voor jezelf waarin het werk wat je doet of de manier waarop jij jouw werk doet, bijdraagt en maakt dat je ‘s avonds met voldoening thuis komt.

Het nemen van nieuwe stappen is spannend.

Je bent een slimme dame, je bent goed in het zorgen voor anderen maar nu is het belangrijk dat jij goed leert zorgen voor jezelf. Dit begint met luisteren naar jezelf, jouw gevoel en wat het jou vertelt. Ik help je weer in contact te komen met de dromen die al in jou zitten. Door deze dromen weer te voelen krijg je een grotere “waarom” waardoor het makkelijker wordt om keuzes te maken en in de actiemodus te gaan. Ik help je ontdekken wat jouw sterke punten zijn, hoe jij deze optimaal in kunt zetten en ook wanneer jij teveel van jezelf weggeeft. Je ontdekt wanneer jij in jouw “flow” zit zodat je meer inzicht krijgt in de ingrediënten van jouw ideale job. Je gaat ontdekken hoe je vriendschap kunt sluiten met jouw ‘ja-maar…’ op weg naar het leven waar jij naar verlangt.

En bovenop dit hele proces leer ik je ook waarom het je tot nu toe nog niet lukt om eerlijk te zeggen tegen anderen wat jij wilt en hoe je hier wel succesvol in wordt.

Word je al blij van dit vooruitzicht?

Kies dan voor de ‘Make it Happen’ training!

In deze driedaagse training zet jij, samen met een groep like-minded vrouwen, de stappen naar een leven vol inspiratie.

De training is rijk aan variatie. Ik deel al mijn opgedane kennis, kunde en eigen ervaringen met je. Daarnaast maak ik van veel verschillende oefeningen gebruik, zodat je kunt leren in meerdere vormen. Leren door te begrijpen, te doen, te ervaren, te voelen en te reflecteren. We werken zowel en groupe, in subgroepen, in tweetallen en je maakt ook individuele reflectieoefeningen.

Wanneer:

Nieuwe data binnenkort beschikbaar

Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers

Waar:

‘De Inspirerende Ontmoetingsplek’ te Doorn

Goed te bereiken met OV

Investering

Allereerst vergt deze training een investering in tijd. De opleiding beslaat 3 volle dagen. Daarnaast besteed je tussen de opleidingsdagen door gemiddeld een halve tot een hele dag aan jouw huiswerk ter voorbereiding op de volgende trainingsdag.

De financiële investering voor deze training bedraagt 747 (of 617,36 excl. BTW).

Dit bedrag dient vooraf betaald te worden. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid tot ontwikkeling te bieden. Dus mocht het voor jou niet mogelijk zijn om deze investering in één maal te voldoen, neem dan contact met mij op zodat we samen naar andere mogelijkheden kunnen kijken.

Na jouw inschrijving en het achterlaten van jouw gegevens ontvang jij binnen 48 uur de factuur voor de training.

* Zodra jij je inschrijft voor deze training via de website ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. 

Resumé:

3 trainingsdagen van 10.00 – 17.00 uur in 1,5 maand

Inclusief 6 weken E-Mail coaching van mij persoonlijk

Variëteit aan leervormen

Na elke sessie kan je thuis verder aan de slag met de inspirerende oefeningen in jouw werkboek zodat je op elk gewenst moment verder kunt gaan met dat wat je leert

Samen leren met een groep met like-minded vrouwen

Jouw investering is 747,- 

(617,36 excl. BTW)

Met welke onmisbare kennis ga jij naar huis?

R
Je weet waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Je krijgt alle handvatten die jij nodig hebt om jouw dromen te realiseren.
R
Looking back to move forward. Jouw ervaringen zijn pointers  voor de toekomst. In de verschillende oefeningen ontdek je waar jouw energie zit, zodat je er achter kunt komen welke volgende baan bij jou past.
R
Je weet wat jouw sterke punten zijn, waar jij energie van krijgt en hoe een nieuwe job hierop aan moet sluiten zodat deze past bij jou.
R
Je leert de drie stappen die nodig zijn om goed voor jezelf te zorgen.
R
Je bent in staat om contact te maken met jouw gevoel zodat je van daaruit nieuwe geïnspireerde stappen kunt nemen.
R
Een supersimpele maar ook zo effectieve tool, die jou helpt jouw ‘Ja, maar…’ te veranderen van ‘een beer op de weg’ naar DE tool op weg naar een geïnspireerd leven.
R
Je begrijpt waarom jij op een bepaalde manier op anderen reageert en je bent in staat om op een effectievere manier te reageren, waarbij jij trouw bent aan jouw eigen gevoel. Dit werkt enorm in je werkrelaties, maar eerlijk, het helpt eigenlijk in alle relaties.

Klik hieronder om je aan te melden!

Lees de ervaringen van mensen die al eerder een training hebben gevolgd bij Nicole:

Nicole kan zich goed inleven in anderen. Ze is een warme persoonlijkheid waarbij je je direct op je gemak voelt. De omgeving die ze gecreëerd heeft heb ik als veilig ervaren. Hierdoor durfde ik uit mijn comfortzone te stappen. Ze is een professionele en betrokken coach die vol met enthousiasme en passie haar, tot in de details uitgewerkte, trainingen verzorgt.
Daarnaast is Nicole een leuke persoonlijkheid die oprecht geïnteresseerd is in iedereen. Ze stelt altijd leuke vragen en maakt snel een connectie met je. Ze kan goed luisteren en door de juiste vragen te stellen kan ze je laten inzien hoe je problemen het beste aan kunt pakken en toch dicht bij jezelf kunt blijven.
Ik had niet verwacht dat ik zó veel uit haar trainingen zou halen! Nicole is een echte professional en één van de beste coaches die ik gezien heb. Ik beveel haar van harte aan! Dasha Zatula

Ik heb Nicole mogen leren kennen als een zeer enthousiaste en gedreven trainer die geheel empathisch, gedreven en met veel passie haar trainingen verzorgt. Zij staat stil bij de ontwikkeling van haar cursisten en weet hen telkens weer een stap verder te brengen. Zij toont oprecht interesse in haar cursisten en weet anderen te bewegen in de trainingen die zij geeft. Nicole bedankt voor de leerzame trainingen en veel succes voor de toekomst! Mariska Dijkgraaf

HR-coördinator

Nicole is een zeer ervaren coach en trainster. Zij is zeer empathisch en voelt de wensen van de groep goed aan. Vervolgens speelt zij hierop in, door verschillende alternatieven voor te leggen aan de groep en het trainingsprogramma indien nodig aan te passen. Nicole heeft een schat aan kennis en ervaring en dat merk je in de training. Iedereen in onze groep heeft onwijs veel geleerd, niet alleen theoretisch, maar ook vooral veel praktisch toepasbare tips en tricks. Daarnaast ben ik zeer onder de indruk van hoe Nicole met mensen omgaat; zij weet altijd de juiste vragen te stellen, luistert heel goed en past haar stijl van training geven aan op de persoonlijke behoefte van haar trainees. Tenslotte, inspireert Nicole mij om mijn coaching skills vaker in te zetten en aan te scherpen. En dit sterkt mij in mijn beslissing om uiteindelijk (carrière/job) coach te worden. Marleen Dudink

Recruiter - Carreer Coach – Student Coach

Wanneer moet je niet op de koopknop drukken?

Q
Je bent eigenlijk nog niet klaar voor actie, je blijft liever nog even zitten waar je zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig.
Q
De training duurt drie dagen, dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost deze training ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt dat jouw leven verandert, maar je wacht liever af of tot dit vanzelf gebeurd.
Q
Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en eerlijk te zijn naar jezelf. Ik hoor vaak van mijn deelnemers dat ik persoonlijk ben en veel van mezelf laat zien in een training. Hiermee nodig ik jou uit ditzelfde te doen. Heb je hier helemaal geen zin in, wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie een vies woord, dan ga je niet zoveel uit deze training halen verwacht ik.
Q
Jij zoekt een training waarin iemand jou alle antwoorden kant-en-klaar op een presenteerblaadje aanbiedt. De antwoorden op al jouw vragen zitten in jou. Ik bied je oefeningen en inzichten aan die helpen deze antwoorden te vinden, maar jij doet het werk. Heb je hier geen puf voor, dan is deze training niet de training voor jou.
Q
Je zit er helemaal niet op te wachten een groep vrouwen met dezelfde uitdaging te ontmoeten. Het idee dat je jouw verhaal met hen gaat delen en meer mensen met jouw verhaal ontmoet zodat je van elkaar kunt leren… Je wordt bij voorbaat al moe van de gedachte.

Niet-goed-geld-teruggarantie

Ik werk het liefst met tevreden klanten en daarom hanteer ik voor deze training een ‘niet-goed-geld-teruggarantie’. Als je de training bijgewoond hebt en je bent na de training van mening dat wat ik je geleverd heb niet van waarde is, dan krijg je na het inleveren van het studiemateriaal jouw inschrijfgeld retour. De enige voorwaarde die ik hanteer is dat je dit uiterlijk 12 uur na afloop van de derde opleidingsdag laat weten. Deze garantie zorgt er dus voor dat jij geen enkel risico loopt. Ik deel al mijn kennis met je en help je zo om vanuit jouw impasse weer in beweging te komen. Ik houd er van om zo eerlijk mogelijk zijn en ik vind het heerlijk om mijn geleerde lessen door te mogen geven. Ik wil jou helpen om jouw mooiste leven te gaan creëren maar wees gewaarschuwd:

This training only works if you work it!

Voel jij ook dat dit de training is voor jou om te volgen?
Durf jij deze uitdaging, DE stap naar het leven van jouw passie, aan?
Ben jij bereid om eerlijk naar jezelf te kijken en wil je leren van alles wat je ziet?
Als jij er klaar voor bent deze stappen te gaan zetten, zodat jij jouw hart kunt gaan volgen,
schrijf je dan nu in. 

Ben jij geïnteresseerd in deze opleiding, maar is dit nog niet het juiste moment?

Download dan mijn gratis E-book waarin ik 7 waardevolle tips met jou deel, die je helpen met het creëren van een leven waar je verliefd op wordt.