facebook

Individuele coaching
“Live your Purpose” 

 

Voel je aan alles dat jij er klaar voor bent om jouw hart te gaan volgen en ben je bereid te doen wat hiervoor nodig is?

Je werkt hard en je hebt een goede baan of een eigen business. Je bent goed in wat je doet en de mensen met wie je werkt zijn blij met je. Maar van binnen voelt het alsof je vastzit. Je wilt iets anders gaan doen maar je weet nog niet wat of je weet het wel en je durft nog niet en dit blokkeert je. Je weet wel dat niets doen, geen keuzes durven maken en door blijven gaan zoals je nu doet betekent dat de kans groot is dat je later met spijt terugkijkt en ook dit idee beangstigt je.

Hoe kom je erachter wat je wilt? En hoe weet je zeker dat dit de juiste keuze is?

Moet je dan alles opgeven wat je nu hebt?

Veel denkwerk, ‘mitsen en maren’ en allerlei vragen. Je hoofd is continu aan het werk en je hebt al van alles geprobeerd om zelf te ontdekken wat het is wat je wilt en jezelf vertrouwen in te boezemen voor een next step, maar je komt er niet uit.

Wil je het goed aanpakken en ben jij bereid te investeren in jezelf, zodat jij kunt ontdekken wat het is waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Wil je uit het eeuwige denken weg, om opnieuw de connectie te maken met jouw gevoel? Zodat jij kunt gaan voelen wat het is waar jij naar verlangt en jij vanuit inspiratie en flow jouw volgende stappen kunt zetten?

Laat mij je dan helpen!

Het worden van de meest echte en gelukkigste versie van jezelf hoef je niet alleen te doen!

Hoe zou het zijn om vanuit joy & inspiratie te leven?

Stel je eens voor dat jij elke dag met plezier op zou staan!

Dat je zin hebt om aan de dag te beginnen en dat jij jouw leven met niemand zou willen ruilen. Dat jij elke dag doet wat je leuk vindt, dat je alleen maar keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt en je trots bent op jezelf en de stappen die jij hebt gemaakt. Je durft keuzes te maken en je komt in de actie, zelfs als je dit spannend vindt. En als jij in de spiegel kijkt, dan zie je een vrouw die weet wie ze is en die zichzelf de ruimte geeft om te shinen en haar ruimte inneemt.

Dit is mogelijk!

Wanneer je een een-op-eentraject met mij aangaat, dan help ik jou in 6 sessies om de antwoorden te vinden die al IN jou zitten. Je kunt het één-op-één traject zien als de meest intensieve en daardoor de meest versnelde vorm van leren die ik je aan kan bieden. Jij staat volledig centraal en het traject stemmen we af op jouw persoonlijke behoefte. In onze gesprekken werk ik met verschillende werkvormen en ik geef je na elke sessie een oefening mee, zodat jouw ontwikkeling doorgaat tussen onze gesprekken in.

Tijdens het een-op-een traject besteed ik vooral aandacht aan:

Waar sta je nu en waar zou je het liefste willen staan? Zo zetten we een route voor je uit die jij kunt bewandelen zodat jij jouw doel gaat behalen.

Wat zijn jouw sterke punten en talenten en waar word jij blij van? Zodat jouw volgende stap 100% matcht bij wie jij bent en waar jij blij van wordt in plaats van andersom.

Jouw ‘life story’. Jouw opgedane ervaringen in combinatie met wat jouw gevoel je vertelt. Vanuit hier ontdek jij jouw ideale ‘job’ die aansluit bij jouw passie.

Hoe jouw ‘ja, maar…’ geen obstakel is als je haar goed weet in te zetten, maar hoe ze juist een moment is dat je optimaal kan helpen om jouw droomleven te realiseren.

Jou helpen jezelf te begrijpen zodat je snapt waarom jij steeds weer doet wat je doet. Wanneer jij jouw patroon herkent dan kun je het doorbreken zodat jij weer nieuwe stappen kunt gaan maken.

Hoe jij de wonderbaarlijke kracht van jouw mindset voor je kunt laten werken. Je leert hoe jij contact kunt maken met en in contact kunt blijven met jouw gevoel. Zodat je kunt luisteren naar wat het is dat jouw hart je wilt vertellen en jij alleen nog maar geïnspireerde acties gaat nemen.

Kortom: we gaan aan de slag met alles wat jij nodig hebt om volledig vanuit je hart te gaan leven en te werken!

Lees de verhalen van inspirerende vrouwen die je voorgingen:

Nicole is een hele fijne gesprekspartner, een zeer goede coach. Zij geeft mij het gevoel dat ik mezelf kan zijn en dat ik ertoe doe. Ze geeft mij voortdurend terug dat ik op de goede weg ben maar ze is ook goed in staat opbouwend kritisch te zijn. Nicole blijft heel scherp en alert. Heel fijn dat Nicole zo goed in staat is om te luisteren. Ze onthoudt daarbij heel veel. Mede dankzij haar adviezen heb ik veel meer inzichten in mijzelf gekregen en in mijn patronen en heb ik, daar waar nodig, deze patronen ook kunnen doorbreken. Dit pakt voor mij heel positief uit.

Door de coaching ben ik beter in staat om dichtbij mijn gevoel te blijven en vanuit daaruit te handelen. Ik heb mijn eigen valkuilen leren herkennen en daardoor patronen kunnen doorbreken en ik ben nu milder voor mezelf. Ik voel mij nu meer in balans. Ik weet beter te beschrijven wat ik wil enwat ik voel, en daar gehoor aan te geven. De gesprekken met Nicole hebben er aan bijgedragen dat ik een meer positief zelfbeeld heb gekregen. Mijn zelfvertrouwen is vergroot. Deze verandering helpt mij om beter in balans te zijn, mijn grenzen goed te herkennen maar ook om te voelen en ervaren waar mijn talenten en kwaliteiten liggen. Meer energiegevers op te zoeken en meer uit te gaan van mijn eigen kracht. Door me daar meer bewust van te zijn, straal ik dat ook meer uit. Mijn omgeving geeft dan ook terug dat ze mij meer opgewekt, in balans en zelfverzekerd vinden overkomen.

Wendy de Rooij – Honselaar

Marketing & Communicatiespecialist

Door de open houding van Nicole en de oprechte interesse in de persoon tegenover haar, straalt zij een gevoelsmatig vertrouwen uit waardoor je je kwetsbaar durft op te stellen. Met als gevolg dat snel helder wordt waar het knelpunt zit. Door vervolgens persoonlijke handvaten te bieden, zorgt zij ervoor dat er een betere eigen bewustwording ontstaat, waardoor je je weer verder kan ontwikkelen. Op deze manier kom je in je eigen kracht te staan en kun je je eigen verantwoordelijkheid nemen of vice versa. Dit zijn eigenschappen die haar zeker onderscheiden als coach en haar, in mijn ogen, uniek maken!

Dayenne Snijders

Case manager

Voorafgaand aan het traject had ik niet het idee dat ik veel uit een coachingstraject kon halen. Dankzij aanmoediging van mijn vriend ben ik dit traject in gestapt. Ik begon het traject met de vraag om duidelijkheid welke richting ik op wil met mijn carrière. Dit antwoord heb ik gekregen en gedurende het traject heb ik ook ontdekt wat mijn sterke punten zijn. Het traject met Nicole vond ik zeer intensief maar leverde uiteindelijk veel inzicht en (h)erkenning van mijn eigen gedrag en processen op. Het traject was naast intensief ook emotioneel en bevrijdend. Het voelt alsof ik gevoelens een plek heb kunnen geven en een nieuwe levensfase ben ingestapt na afloop van dit traject. Nicole kan van nature goed luisteren en heeft een positieve en transparante houding. Dit nodigt erg uit om Nicole in vertrouwen te nemen. Daarbij heb ik veel tools gekregen om zelfstandig verder te kunnen met nieuwe vragen. Nicole heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn gedrag. De (h)erkenning van mijn eigen gedrag zorgde ook voor een stuk acceptatie en waardering voor mijzelf. Voor deze erkenning had ik echt hulp en richting nodig. Nicole heeft mij dat gegeven. Zij heeft mij geholpen om mijn eigen aandeel in lastige situaties te herkennen. Ik ben momenteel aan het leren niet alleen deze lastige situaties te herkennen maar ze ook op een positieve manier te beïnvloeden. Deze inzichten geven mij het gevoel dat ik weer grip heb op mijn leven, alsof ik echt alles kan doen en bereiken dankzij wat ik geleerd heb. Dit gevoel van grip geeft mij rust. Dat is heerlijk.

M.K.

Onderwijskundige

Ben jij er klaar voor om een échte stap te maken? Dan ga ik graag met jou aan de slag.

Neem contact met mij op als je in de spiegel durft te kijken en jij bereid bent om vanuit jouw

hart te gaan leven om zo jouw dromen te verwezenlijken!

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik begin een nieuw coachingstraject altijd vanuit een Action Call per Skype. Dit gesprek duurt maximaal 20 minuten en in dit gesprek geef ik je minimaal twee tips op maat mee, toegespitst op jouw huidige vraag en behoefte. In dit gesprek kunnen we beide ervaren of ‘de klik’ er is en van hieruit maken we de planning voor de overige 6 gesprekken. Deze gesprekken zullen “live” plaatsvinden op locatie in midden NL. Ben jij er klaar voor om echte stappen te gaan zetten en spreekt dit 1 op 1 coachingstraject jou aan?

Meld je dan aan via de button hieronder voor jouw gratis Action Call!

Het individuele “Live your Purpose”

 

coachingstraject bestaat uit:

Action Call 

6 sessies à 1,5 uur

Toegang tot mijn Online Programma “Live your Purpose”

Duur van 3 – 5 maanden

Na elke sessie verschillende oefeningen speciaal op maat voor jou,

passend bij jouw vraag zodat je volop blijft leren tussen onze gesprekken door.

Jouw investering bedraagt € 1297,- incl. BTW

 

Veelgestelde vragen:

Ik heb nog nooit met een coach gewerkt en ik weet niet of ik een coach nodig heb. Hoe kom ik hierachter?

Goede vraag! Mijn eerste gedachte is: je bent niet voor niets helemaal tot onderaan deze pagina gekomen, dus iets heeft jou getriggerd. Ik geloof dat jij een sterke vrouw bent, anders zouden mijn woorden jou niet aanspreken. Waarschijnlijk kan je ook veel alleen, dus kies vooral voor wat goed voelt voor jou. Mijn eigen ervaringen met mijn coaches maken dat ik er als volgt naar kijk. Had ik het alleen gekund? Grotendeels wel, maar waarschijnlijk niet zo grondig als dat ik het met hen heb gedaan. Had ik dan al hier gestaan waar ik nu sta? Zeker niet, in mijn eentje had ik er veel en veel langer over gedaan, zonder de zekerheid dat ik had geleerd over mezelf wat ik nu allemaal weet. Zij waren mijn spiegels, zij hielpen mij zien wat ik zelf nog niet zag. Dus ik zie hen als versnellers voor mij. Hun feedback en visie, omdat zij vaak de weg die ik wil gaan al bewandeld hebben, hebben mijn blik doen verbreden. Dus ik geloof dat je alleen een heel stuk zult komen, maar samen kom je verder. Daarnaast denk ik dat je samen veel sneller gaat en dat het ook leuker is. Want let’s be real: we willen toch allemaal alles uit ons leven halen wat er in zit?

Wat kan ik van jou als mijn coach verwachten?

Eigenlijk zou je deze vraag beter aan de mensen die je voor zijn gegaan kunnen vragen, maar dit is wat ik weet van ‘horen zeggen’ en mijn eigen inzichten natuurlijk. Ik ben goed in het creëren van een veilige sfeer waarin jij jezelf durft te openen. Ik help je in contact te komen met jouw gevoel en ik geef je alle ruimte om jezelf te zijn. Ik zie snel waar jouw kwaliteiten en talenten liggen en ik help jou deze ook te gaan zien, zodat je ze kunt gaan omarmen. Ik heb veel geduld en gun je jouw eigen proces te doorlopen op jouw eigen tempo. Maar heb ik het idee dat jij jouw verantwoordelijk niet pakt, dan spreek ik je hier zeker op aan. Ik deel mijn kennis, inzichten en eigen ervaringen met je, zodat je naast al jouw eigen stappen met een extra toolkit vol kennis en knowhow naar huis gaat, waar je ook in de toekomst uit kunt blijven putten.

Wat is de tijdsinvestering in dit traject?

We hebben 6 sessies van 1,5 uur met elkaar, met gemiddeld twee weken ertussen. Na elke sessie geef ik je huiswerkopdrachten mee, zodat je kunt blijven leren en oefenen in de praktijk en zodat jouw inzichten blijven groeien. Hoeveel tijd jij aan jouw huiswerk besteedt, dat is aan jou. Als je er vol voor gaat, dan ben je er dagelijks mee bezig omdat jij je meer bewust wordt van wat je nu doet en hoe jij het wilt doen. Het meeste leer je ook door veel te oefenen in de praktijk. In concrete tijd geven de meeste mensen tot nu toe aan minimaal 6-8 uur tussen de sessies door, over 2 weken verspreid, bezig te zijn met hun huiswerk.

Wat is de volgende stap?

Vul het onderstaande formulier in. Als ik dit ontvangen heb, dan zal ik contact met je opnemen met wat tijdvoorstellen voor een gratis kennismakingsgesprek van 20 – 30 minuten, telefonisch of via Skype (voorkeur). Je wordt doorgelinkt naar het intakeformulier op de website, zodat ik meer kom te weten over wie jij bent en waar jij nu tegenaan loopt. Tijdens de sessie kun je zoveel vragen stellen als je wilt, en kunnen wij beiden voelen of ‘de klik’ er is en of we samen het coachingstraject aan willen gaan.

Andere vragen? Neem contact op of stel ze tijdens een gratis Action Call.

Create a Carreer you love QUIZ:

Word jij s ’ochtend wakker met een knoop in je maag om naar je werk te gaan en weet jij diep vanbinnen dat dit eigenlijk niet nodig is? Doe de ‘Create a career you love QUIZ’ en ontdek de volgende stap die jij NU kunt nemen om jouw droombaan achterna te gaan zodat jij meer FUN in je leven en career gaat ervaren.