facebook

Ben jij er klaar voor om je hart te gaan volgen en om te gaan DOEN wie je werkelijk BENT?

Wil jij gaan leven vanuit jouw gevoel en gaan doen wat je écht wilt?

9

Ben jij moe van jouw huidige baan en weet je diep van binnen al lang dat jij voor meer geboren bent dan dit maar slaan die momenten van onzekerheid nog te vaak toe en blijf je dan toch maar doen wat je nu doet?

9

Heb jij jouw plaatje voor de buitenwereld prima voor elkaar en ben jij met je rationeel gezien best trots op wat je allemaal bereikt hebt tot nu toe maar zegt alles in jou dat dit niet is waar jij écht gelukkig van wordt?

9

Is je huidige werk nog wel te doen maar verlangt alles in jou ernaar om elke ochtend weer vol energie op te staan doordat je DOET wat past bij wie jij bent?

9

Verlang jij ernaar om iets te DOEN wat er écht toe doet in jouw ogen en waar jij voldoening uit zou halen?

9

Wil je wel nieuwe stappen gaan zetten maar doe je het nu nog niet omdat je niet weet WAT het dan is dat jij wilt gaan doen?

9

Of heb je al een duidelijke droom of een idee wat het is dat jij écht wilt gaan doen als jij jouw hart zou volgen maar popt de ene ‘ja-maar’ na de andere naar boven wanneer jij echt gaat dromen?

9

Zou jij willen dat je meer lef had om je gevoel te volgen en te gaan voor je droombaan of je eigen bedrijf en om aan de drang naar veiligheid en zekerheid (want je huis, gezin, hypotheek, vast contract etc.) voorbij te gaan?

9

Denk jij weleens dat ‘je mooiste leven’ leven meer voor anderen is weggelegd dan voor jou?

9

Ben jij bekend met de kracht van een positieve mindset maar lijkt het wel alsof jouw hoofd alleen in onmogelijkheden kan denken wanneer je gaat dromen over daadwerkelijk je hart te gaan volgen?

Een 10-weeks online programma “DOEN wie je werkelijk BENT” voor vrouwen die bewust willen leven vanuit een happy mindset en die willen werken vanuit hun hart.

In dit traject van 10 weken ga je alle tools leren die ervoor nodig zijn om vanuit een hoge energie (wanneer jij je goed voelt omdat je werkelijk jezelf bent) te leven en vanuit deze energie jouw dream carreer te manifesteren. Want het kan echt, je mooiste leven creëren waarin jij alleen nog maar beslissingen neemt waar jij gelukkig van wordt en waarin jij jouw paycheck verdiend door werk te doen waar je van houdt en waar je, als extra bonus, ook nog eens heel veel energie van krijgt. Ik ervaar het zelf elke dag weer opnieuw. En ik deel heel graag al mijn waardevolle lessen, inzichten en kennis en knowhow van de afgelopen 15 jaar met je zodat jij jouw dromen vele malen sneller kunt gaan verwezenlijken en jij volop gaat werken en leven vanuit jouw hart.

You were not born just
to pay bills and die

Ik heb deze inspirerende online course ‘Doen wie je werkelijk BENT” ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen zoals jij die het verlangen hebben om te gaan leven en werken vanuit hun hart.

Ik help je om stap voor stap steeds meer vanuit een hoge energie te gaan leven (wanneer jij je goed voelt omdat je werkelijk jezelf bent) zodat jij een magneet wordt voor alles wat je wilt manifesteren op alle vlakken in jouw leven. En ik geef je alle handvatten die jij nodig hebt om te achterhalen wat het is dat jij het allerliefste zou willen doen zodat jij jouw dream career kunt creëren.

DWJWB – Online programma

Je wilt de cursus graag zelfstandig volgen.  De maandelijkse Q&A en de ondersteuning van de besloten Facebook Community is genoeg voor je.

N

 26 Inspirerende video’s

N

10 theorieboeken - 1 boek per module

N

10 Audioboeken - luisterversies van de theorieboeken zodat je overal aan de slag kunt gaan

N

8 Werkboeken vol vele praktische, inspirerende en FUN opdrachten

N

Levenslang toegang

N

Membership besloten Facebook community met likeminded vrouwen

N

1 X per maand FB Q&A live met mij - zodat jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen

N

BONUS 1: HET recept voor meer geluk in je huidige baan. 3 praktische en waardevolle tips die jou helpen om je zoektocht naar je droomjob te starten vanuit de hoogst mogelijke energie voor jou  

N

BONUS 2: Mijn 3 favoriete snelle VIBE-Lifters voor jou. Het is zo belangrijk dat je ten alle tijden in staat bent om je energie te shiften. In deze Bonus deel ik mijn 3, super simpele maar ò zo effectieve vibe-lifters met jou, zodat jij steeds weer je energie kunt verhogen. Waardoor je makkelijker je droomdoelen kunt behalen  

€ 497,-

Nu tijdelijk
€ 397,-

excl. btw

Wie ben ik?

Ik ben Nicole, afgestudeerd psychologe en onderneemster met een enorme passie voor de wet van aantrekking en ruim 10 jaar ervaring in coaching en trainingen geven binnen het bedrijfsleven. Op dit moment kan ik eerlijk zeggen dat ik verliefd ben op WAT ik DOE sinds ik werk in mijn eigen bedrijf. Dit is niet altijd zo geweest, ik heb namelijk altijd goede banen gehad in het bedrijfsleven en tegelijkertijd knaagde er altijd iets in mij. Hoe goed mijn beoordelingen ook waren op papier, ik heb me nooit het gevoel gehad dat ik écht mezelf kon zijn in de corporate context. Het heeft mij heel wat jaren van persoonlijke ontwikkeling gekost voor ik de overstap kon maken van mezelf aanpassen aan het werk en de geweldige managers die ik altijd heb gehad naar 100% voor mezelf te durven kiezen en mijn hart gaan volgen.

De afgelopen 20 jaar is persoonlijke ontwikkeling een ‘way of life’ voor mij geworden. In mijn zoektocht naar hoe ik mijn mooiste leven kan creëren heb ik enorm veel inspiratie, kennis, tools, inzichten, waardevolle lessen opgedaan. Ik heb van al mijn persoonlijke ervaringen geleerd, van de fijne maar vooral van de moeilijke ervaringen en de fouten die ik heb gemaakt. Ik heb een aantal topcoaches gehad die mij hun meest waardevolle lessen hebben meegegeven, waardoor mijn groei extreem is versneld. Dit alles tezamen heeft ervoor gezorgd dat ik nu volledig voor mezelf kan zorgen middels mijn eigen bedrijf waarin ik DOE wie ik werkelijk BEN. Ik help andere zelfbewuste en ambitieuze vrouwen die ook voelen dat ze willen gaan DOEN wie ze werkelijk ZIJN om ook 100% vanuit hun hart te gaan leven.

Wat ga je leren?

In dit online programma “DOEN wie je werkelijk BENT” deel ik al mijn waardevolle en zelf doorleefde lessen met jou zodat jij je mooiste leven kunt creëren waarin jij jouw paycheck verdiend door werk te doen waar jij van houdt in de vorm die bij jou past en je alleen nog maar beslissingen neemt waar jij gelukkig van wordt. Je gaat aan de slag met een combinatie van kennis en oefeningen uit de traditionele psychologie, de wet van aantrekking en de reguliere coachingswereld die hun effectiviteit al vele malen bewezen hebben. Alles wat ik je aanbied in dit programma draagt bij aan het ultieme doel dat jij leert hoe jij op elk moment vanuit een zo hoog mogelijke energie kunt leven zodat jij vanuit deze positieve vibe je droomcarrière kunt manifesteren. 

Het programma bestaat uit 10 inhoudelijke modules met 8 werkboeken die vol waardevolle oefeningen staan. Je hebt vanaf het moment van je aankoop direct toegang tot alle modules. Ik raad je aan de modules op volgorde te doorlopen en gemiddeld 2 weken per werkboek aan te houden. Wanneer je deze richtlijn volgt dan kan je het volledige programma doorlopen in ongeveer 4 maanden tijd. 

Module 1: psychologie en de wet van aantrekking

In deze allereerste module stel ik mezelf aan je voor en nog belangrijker, ik leg je uit hoe mijn methode die al vele mensen heeft geholpen om hun hart te gaan volgen, tot stand is gekomen. Zodat jij begrijpt waar alle kennis en oefeningen die jou gaat helpen vandaan is gekomen. We staan uitgebreid stil bij de basisprincipes van de wet van aantrekking zodat jij leert hoe deze magische wet werkt en jij volop gebruik hiervan kunt maken nu jij jouw nieuwe way of life gaat creëren. 

Module 2: Verander je mindset en je verandert je leven

In deze module leer jij hoe jij de shift kunt maken van in je hoofd zitten vol al haar beperkende overtuigingen die je belemmeren om je dromen waar te maken naar hoe jij je gevoel als navigatiesysteem kunt gaan gebruiken zodat je van hieruit geïnspireerde acties te nemen. We staan stil bij hoe jouw huidige realiteit een spiegel is voor wat er in jou leeft. Je maakt kennis met de emotionele schaal die er is en je leert wat jouw emoties je willen vertellen en HOE jij altijd en in elke situatie iets beter kunt gaan voelen door de emotionele schaal te beklimmen. Je leert waarom moeilijke periodes of een vervelende gevoelens eigenlijk een blessing voor je zijn en je gaat aan de slag met het verhogen van je emotionele intelligentie omdat jij pas in balans kunt zijn als jij de hoofdrol speelt in jouw leven. Als bonus staan we in deze module nog extra stil bij hoe jij meditatie in kunt zetten als een mega helpende tool to calm your mind.

Module 3: De doelen die jij gaat realiseren

Voordat je aan welke reis dan ook begint is het belangrijk dat je weet waar jij naar toe gaat. In deze module ga jij jouw eindbestemming helder verwoorden, je gaat jouw doelen in kaart brengen. Je komt erachter wat jouw persoonlijke ‘wonder’ is waar jij naar toe gaat werken. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een sterke ‘drive’ te voelen zodat je nieuwe stappen durft te gaan nemen dus nadat jij jouw visie hebt gevormd ga je ontdekken wat jouw brandende verlangen is of hoe jij meer noodzaak kunt creëren voor jezelf zodat jij volop motivatie gaat voelen om uit jouw huidige comfort zone te stappen en in de actie te gaan. Na deze module kan jij aan de slag met de creatie van jouw droomdoel en je krijgt een superfun oefening om jouw droom visueel te maken.

Module 4: Ga doen vanaf waar je nu staat

Soms kunnen we ongeduldig worden wanneer we weten waar we naar toe willen en we super gemotiveerd zijn om daar te komen. In deze module ontdek jij wat jouw persoonlijke startpunt is en maak je een eerste begin met te leren hoe jij vanuit joy en gemak de reis naar jouw droomdoel kunt starten. Vanuit ‘joy en gemak’ betekent voor mij dat jij kunt voelen wanneer je welke geïnspireerde stap wilt zetten en dat jij jouw grote transformatie naar DOEN wie je werkelijk BENT aangaat op een manier die goed voelt voor jou. In deze module maak je kennis met het begrip “de eerstvolgende logische stap” en leer jij hoe je kunt herkennen wat deze stap is voor jou. Na deze module weet jij hoe je in beweging komt als je grote dromen hebt en hoe jij buiten jouw comfort zone kunt stappen op een manier die voor jou comfortabel voelt. Want laten we eerlijk zijn tegen elkaar, we weten allebei dat “Outside of your comfort zone is where the magic happens”.

Module 5: Wat is jouw purpose?

Soms kunnen we ongeduldig worden wanneer we weten waar we naar toe willen en we super gemotiveerd zijn om daar te komen. In deze module ontdek jij wat jouw persoonlijke startpunt is en maak je een eerste begin met te leren hoe jij vanuit joy en gemak de reis naar jouw droomdoel kunt starten. Vanuit ‘joy en gemak’ betekent voor mij dat jij kunt voelen wanneer je welke geïnspireerde stap wilt zetten en dat jij jouw grote transformatie naar DOEN wie je werkelijk BENT aangaat op een manier die goed voelt voor jou. In deze module maak je kennis met het begrip “de eerstvolgende logische stap” en leer jij hoe je kunt herkennen wat deze stap is voor jou. Na deze module weet jij hoe je in beweging komt als je grote dromen hebt en hoe jij buiten jouw comfort zone kunt stappen op een manier die voor jou comfortabel voelt. Want laten we eerlijk zijn tegen elkaar, we weten allebei dat “Outside of your comfort zone is where the magic happens”.

Module 6: Ontdek je passies

In de eerdere modules heb jij alle hanvatten gekregen om continu en op elk moment je energie te kunnen verhogen en hoe jij jouw mindset zo in kunt zetten dat deze je helpt om jouw doelen te verwezenlijken, dus nu is het de hoogste tijd voor jouw dreamjob. In deze module ga je ontdekken wat jouw passies zijn. Wanneer zit jij hoog in jouw energie, wat doe jij dan en wanneer bevind jij je in de MAGIC zone? Die zone waarin je totally alligned en in verbinding met jezelf werkt en jij ook enorm productief en waarde-toevoegend werkt. Je gaat ontdekken wanneer jij in vanuit deze flow werkt zodat jij meer van dit soort momenten kunt gaan creëren in je volgende carrière stap en jij hierop navraag kunt doen in jouw komende sollicitaties. Daarnaast ben ik een big believer in de kracht van dromen. Jouw onderbewustzijn heeft alle antwoorden al in zich. In deze module ga je groots dromen zodat jij jouw grootste verlangens nog helderder gaat krijgen.

Module 7: Wat zijn jouw talenten?

Wanneer je iets doet wat je leuk vind dan ben je er vaak ook goed in. Reden daarvoor: je kunt jouw gifts, jouw talenten er volop in kwijt. Dus is het belangrijk om te weten wat jouw gifts zijn. Na het volledig doorlopen hebben van deze module weet jij niet alleen waar je goed in bent, maar voel jij ook daadwerkelijk wat jouw talenten zijn. Je herkent en erkent ze totally. Je weet wanneer jij vanuit jouw talent te werk gaat, je weet in welke situaties jij shined en je ten volste tot je recht komt. Je kunt herkennen wanneer je doorschiet in je talent en je weet ook hoe je vervolgens weer kunt gaan werken vanuit verbinding met jezelf. Aan het einde van deze modules weet jij wat jouw gifts zijn, heb jij jezelf nog beter leren kennen en kan jij jezelf nog beter presenteren in jouw komende sollicitaties.

Module 8: dit werk past echt bij jou

Hoe ziet jouw droomjob eruit momenteel? Uit welke ingrediënten bestaat jouw droombaan? In deze module ga je verschillende oefeningen doen die jou gaan helpen om de antwoorden te vinden op deze vraag en tezamen met al je eerder opgedane inzichten heb je dan alle input die jij nodig hebt om jouw dreamjob te gaan vinden of creëren. Je ontdekt hoe jobhunting from the heart eruit ziet en hoe jij dankzij DE sollicitatiemindset jouw droomjob kunt vinden doordat jij solliciteert from the inside out. Mijn ervaring tot nu toe met AL mijn klanten is dat de combinatie van: een hoge energie, weten wat je écht wilt en het besluit dat jij alleen nog maar gaan voor dat waar jij blij van wordt, resulteert in DIE droomjob waar jij van droomt.

Module 9: Mijn kick-ass tips voor een briljant sollicitatieproces of de start-up van je eigen bedrijf

Of je nou besluit dat je voor een totaal andere baan wilt gaan, of je ontdekt dat je voor een soortgelijke job in een andere context wilt gaan, of je ontdekt dat jij je eigen bedrijf gaat starten of dat je voor een combinatie van deze bovenstaande opties of een totaal andere optie gaat, het maakt niet uit. In deze module deel ik al mijn Kick-Ass tips o.g.v. solliciteren en o.g.v. het starten van een eigen bedrijf met je.
Mijn tips zijn afkomstig van mijn ruim 10 jaar aan ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarvan de laatste 7 jaar bij de grootste HR-dienstverlener ter wereld. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren het pad van zelfstandig ondernemerschap bewandeld en deel ik DE tips die mij enorm geholpen hebben in een succesvolle opstart met jou.
Beiden sets van tips hebben als doel dat jij ofwel een Kick-Ass soliticatieproces neer gaat zetten of dat jij een Kick-Ass start met je eigen business kan maken.

Module 10: houd je "nieuwe manier van leven" vast

Je bent ZO ver gekomen wanneer je hier bent en als het goed is heb je alle tools in handen om vanaf nu volledig jouw hart te kunnen volgen en jouw droomdoelen en je droomjob te gaan vinden of creëren. Misschien heb je jij jouw nieuwe job al lang gevonden of gecreëert wanneer je aan deze module begint, want mijn ervaring leert dat veel mensen, als ze het mindset gedeelte éénmaal beheersen in korte tijd grote stappen kunnen maken. In deze module geef ik je een aantal concrete tips mee die belangrijk zijn om te blijven beoefenen voor jezelf zodat jij deze nieuwe manier van “DOEN wie je werkelijk BENT” vast kunt houden op de lange termijn. 

Reviews

Nicole is een ontzettend fijn persoon en een geweldige coach. Het traject met Nicole hielp me door een vervelende periode op mijn werk. Nicole’s professionele begeleiding liet me inzien dat positiviteit en geloof in jezelf zorgt voor positieve ervaringen. Ik herontdekte mijn sterke punten, kreeg hernieuwde positieve energie en gebruikte deze om gericht op zoek te gaan naar een nieuwe baan waar ik wel positieve energie van kreeg. Ik kan Nicole als coach van harte aanbevelen; twijfel niet, investeer in jezelf en geef jezelf dit cadeautje. Je krijgt er geen spijt van!

Vien Sawor – Bidmanager

“Door diepgaande, mooie en bruikbare inzichten die Nicole weet uit te leggen vanuit haar psychologische kennis, de fijne oefeningen en concrete opdrachten, heb ik mijn droom weten om te zetten naar doen. Dat maakt dat ik nu daadwerkelijk de deeltijd Pabo aan het volgen ben, iets waar ik vorig jaar alleen nog maar van droomde.” 

JACOLIEN VAN BRUGHEM – DOCENTE BASISSCHOOL

Het voelt voor mij alsof ik het boek voor het traject heb dicht gegooid en ik ben begonnen aan een heel nieuw boek. Door mijn traject met Nicole ben ik me heel bewust van mijzelf geworden, heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en durf ik mijzelf op de eerste plaats te zetten. Ik had het idee dat een coach niets voor mij zou zijn, maar als je bij Nicole bent voelt het alsof je met een vriendin zit te praten alleen met een geweldige verandering als resultaat. 

NYNKE DE HOOG – HOOFD FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Je dromen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent te bereiken

Ik wil je helpen om te gaan DOEN wie jij werkelijk BENT

En ik weet dat ik je kan helpen. Ik kan je niet de 100% garantie geven dat je binnen 10 weken je dream carreer hebt gemanifesteerd en dat je vanaf dan altijd gelukkig zult zijn in je werk, maar ik kan je wel dé handvatten en dé tools geven die je alles bieden wat je nodig hebt om deze doelen te realiseren. Ik leer jou namelijk hoe creatie werkt en ik geef je enorm veel praktische tips, inzichten, opdrachten en kennis die jou gaan helpen om van jouw passie je paycheck te maken. 

Maar dit programma only works if you work it, dus de uitkomst die jij behaald is totally in your hands.

In het “DOEN wie je werkelijk BENT” online programma ga je opnieuw connecten met je gevoel, je gaat ontdekken waar je blij van wordt en je komt erachter wat jij er voor nodig hebt om vanuit jouw hart en in jouw MAGIC zone waar je werk effortless voelt en ook succesvol is te kunnen leven en werken.

Want als jij in een hoge energie zit en als jij je zo vaak mogelijk zo goed mogelijk voelt… THEN GOOD THINGS WILL HAPPEN

Na dit online programma…

Z

Heb jij een groot en helder verlangen en weet je zo duidelijk wat het is dat jij écht wilt doen dat dit je helpt om het lef en durf op te bouwen om je huidige werksituatie te veranderen.

Z

Begrijp jij hoe de wet van aantrekking werkt en beschik jij over meerdere tools die jij in kunt zetten om op elke keer weer jouw energie te verhogen. Zodat jij vanuit een hogere energie mooie nieuwe en magische ervaringen, mensen, situaties en inzichten kunt aantrekken die hiermee matchen.

Z

Begrijp jij de helpende en ook de niet helpende kracht van jouw gedachten en ben jij in staat om je mind te kalmeren zodat jij jouw energie weer kunt verhogen.

Z

Ben jij in staat om contact te maken met jouw gevoel zodat je van daaruit nieuwe geïnspireerde stappen kunt nemen en jij jouw hart kunt gaan volgen. 

Z

Weet jij wat jouw passie is en wanneer jij vanuit werk doet waarbij je in jouw MAGIC zone werkt en wanneer niet.

Z

Ben jij je bewust van wat jouw gifts/talenten zijn en voel jij je hier zelfverzekerd over.

Z

Snap jij hoe je huidige patronen en gewoontes werken. Je kunt herkennen wanneer jij in jouw ‘oude’ patroon zit en weet je wat jij kunt doen om eruit te stappen en weer vol in jouw creatiekracht te komen.

Z

Weet jij wat de ingrediënten van jouw droombaan zijn en hoe jij een droomomgeving kunt creëren voor jezelf waardoor jij elke dag vol energie opstaat omdat je weer een dag mag gaan doen wie je werkelijk bent en waar je écht in gelooft.

Dus je wilt meer je hart volgen en gaan doen wat je écht wilt?

Ik ga je helpen jouw energie continu te verhogen en ik help je ontdekken wat het is dat JIJ WERKELIJK WILT DOEN zodat jij je eigen energie kunt verhogen en jij je droomjob gaat realiseren.

of…

Je wilt meer zelfvertrouwen opbouwen zodat jij die stappen durft te gaan nemen die ervoor nodig zijn om voor je droomjob te gaan?

Ik help je jouw eigenwaarde te gaan herkennen en voelen door de vele empowerende opdrachten en tools die in het programma zitten. De gemeenschappelijke deler bij al mijn coachees is, dat ze naast dat ze nu weten en voelen en creëren wat ze écht willen, dat ze allen aangeven dat ze meer vertrouwen in zichzelf hebben gekregen naar aanleiding van het traject.

of…

Je hebt de behoefte om meer geluk in jouw leven te ervaren en voelen?

Ik help jou jezelf beter te leren kennen. Ik help je minder te gaan denken en meer te gaan voelen. Om vervolgens vanuit jouw gevoel alleen nog maar beslissingen te gaan maken waar jij gelukkig van wordt.

of…

Wil jij leren hoe jij de wet van aantrekking voor jou kunt laten werken en op praktische wijze toe kunt passen?

Ik leer je hoe de kracht van creatie werkt via super praktische opdrachten en ik geef je enorm veel waardevolle tools zodat jij jouw dromen kunt gaan manifesteren en ik weet zeker dat je veel van deze materie the rest of your life zult blijven gebruiken, op alle vlakken van je leven, net zoals ik het elke dag toepas.

Wanneer kan je beter niet
voor dit programma gaan?

M

Je voelt er niets voor om met jezelf aan de slag te gaan, je blijft liever nog even zitten waar je zit omdat je nu in ieder geval weet wat je hebt en dat voelt lekker veilig.

M

Het programma duurt minimaal 10 weken. Persoonlijk zou ik je aanraden om minimaal 2 weken per module uit te trekken zodat je echt volop kunt oefenen met de materie, dus dit is een investering qua tijd. Daarnaast kost de course ook geld. Je moet er dus tijd voor vrij maken en geld in investeren en eigenlijk heb je hier helemaal geen zin in. Je wilt wel dat jouw leven verandert, maar je zou liever zien dat jij hetzelfde blijft doen als nu en toch andere uitkomsten ervaart.

M

Het lijkt je helemaal niet fijn om een groep gelijkgestemde vrouwen met dezelfde uitdagingen te ontmoeten om mee te connecten en om elkaar te empoweren. Je doet liever alles alleen, want daar haal jij je energie uit.

M

Je bent niet bereid om echt naar jezelf te kijken en om eerlijk te zijn naar jezelf. Ik hoor vaak van mijn deelnemers dat ik persoonlijk ben en veel van mezelf laat zien in programma’s. Dit doe ik ook in deze course. Hiermee nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Heb je hier helemaal geen zin in en wil jij jezelf niet kwetsbaar opstellen of vind je zelfreflectie vooral vervelend en ben je hier niet toe bereid, dan ga je niet zoveel uit deze training halen verwacht ik.

M

Jij zoekt een training waarin iemand jou al jouw antwoorden kant-en-klaar op een presenteerblaadje aanbiedt. En dat kan ik niet, want de antwoorden op al jouw vragen zitten in JOU. Ik geef je al mijn lessen mee die zowel mij als vele vrouwen voor jou al geholpen hebben en je krijgt super waardevolle, praktische en FUN oefeningen mee om jouw antwoorden te vinden, maar jij doet het werk. Houd jij niet van persoonlijke ontwikkeling of van met jezelf aan de slag gaan, dan is dit niet de training voor jou.

Vanaf de start van deze course reis ik 10 weken lang met jou mee.

Je blijft levenslang toegang houden tot dit programma dus je kunt het traject volledig op jouw eigen tempo doorlopen. Ik raad je aan om de modules op volgorde te doorlopen want ik heb er een bepaalde logica ingebouwd. Je kunt er ook voor kiezen om te freestylen, volledig jouw gevoel te volgen en het programma op de volgorde van jouw voorkeur te doorlopen. Want welke onderwerpen jou op welke momenten inspireren laat zich nu eenmaal niet plannen, maar ik weet zeker dat je bijzonder blij verrast zult zijn over de groei die jij door het actief aan de slag te gaan met deze course zult bereiken.

DWJWB – Online programma

Je wilt de cursus graag zelfstandig volgen.  De maandelijkse Q&A en de ondersteuning van de besloten Facebook Community is genoeg voor je.

N

 26 Inspirerende video’s

N

10 theorieboeken - 1 boek per module

N

10 Audioboeken - luisterversies van de theorieboeken zodat je overal aan de slag kunt gaan

N

8 Werkboeken vol vele praktische, inspirerende en FUN opdrachten

N

Levenslang toegang

N

Membership besloten Facebook community met likeminded vrouwen

N

1 X per maand FB Q&A live met mij - zodat jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen

N

BONUS 1: HET recept voor meer geluk in je huidige baan. 3 praktische en waardevolle tips die jou helpen om je zoektocht naar je droomjob te starten vanuit de hoogst mogelijke energie voor jou  

N

BONUS 2: Mijn 3 favoriete snelle VIBE-Lifters voor jou. Het is zo belangrijk dat je ten alle tijden in staat bent om je energie te shiften. In deze Bonus deel ik mijn 3, super simpele maar ò zo effectieve vibe-lifters met jou, zodat jij steeds weer je energie kunt verhogen. Waardoor je makkelijker je droomdoelen kunt behalen  

€ 497,-

Nu tijdelijk
€ 397,-

excl. btw

Veel gestelde vragen

1. Kun je de training in je eigen tempo volgen?

Ja dat kan zeker. Je ontvangt direct na de betaling de inlog gegevens voor de online training. Vanaf het moment dat je inlogt openen alle modules van deze course. Je hebt levenslang toegang tot het cursusmateriaal, dus je kunt zo lang over de modules doen als je wilt. Ik adviseer je om gemiddeld 2 weken per module uit te trekken gezien de intensiteit van de oefeningen in de werkboeken. Wil je namelijk alles halen uit het programma wat er in zit, dan zul je ervaren dat (zeker bij de mindset oefeningen) het enorm helpend is om de oefeningen met regelmaat te herhalen zodat jij een zo groots mogelijk resultaat kunt behalen.

2. Wat houdt de "DOEn wie je werkelijk BENT" community precies in?

De DOEN wie je werkelijk BENT community is een inspirerende en waardevolle besloten Facebook groep waar alleen betaalde members zitten die ofwel een individueel coachingstraject, een groepstraining of het DOEN wie je werkelijk BENT online programma hebben gevolgd. Ik geef elke maand een Q&A in deze community n.a.v. jullie vragen ter verdieping en als extra aanvulling op de modules. Uiteraard zal ik me niet beperken tot éénmaal per maand aanwezig te zijn in deze groep, daarvoor vind ik het veel te leuk om de kennis en kunde die ik continu opdoe ook met jullie te delen. Je zult me dus met regelmaat in deze groep voorbij zien komen. De members binnen deze community zijn allen like-minded vrouwen dus het is een veilige en unieke plek om samen te komen, nieuwe gelijkgestemden te ontmoeten en van elkaar en met elkaar te leren. Een plek boordevol inspiratie en support.

3. Waar volg ik het online programma?

Het online programma vindt plaats in een besloten en beveiligde online omgeving. Je krijgt hier direct toegang toe na de betaling van je bestelling.